Ken jij de hipste kapper van Amsterdam al?

De nieuwste trends en technieken op het gebied van haarkleuringen en kapsels, daarvoor kun je terecht bij Hairplay, de hipste kapsalon van Amsterdam, in De Jordaan. Als experts in haarstyling nemen we geen genoegen met ‘een leuk kapsel’. Wij zien graag dat je weer stralend de deur uitloopt met de look die bij jou past.
 
 

Professionals in hippe haartrends

Michael is naast eigenaar van Hairplay en topstylist ook educator voor Sassoon Professional. Hierdoor is hij altijd op de hoogte van wat hip is in de wereld van hairstyling. Jason is onze kleurexpert en laat zich inspireren door de laatste trends, zowel online als op straat. Daarbij kijkt hij goed naar welke kleuren bij jou passen.
 
 

Hairplay geeft haaradvies op maat

Voor het mooiste resultaat vinden we het belangrijk om de tijd te nemen en een haaradvies te geven dat écht op jou is afgestemd. We houden hierbij rekening met de kleur van je huid en ogen, de vorm van je gezicht en jouw eigen stijl natuurlijk. Dat trendy kapsel dat je in een tijdschrift hebt gezien is prachtig, maar misschien laat een variatie hierop jouw uiterlijk veel meer tot zijn recht komen. Weet je nog niet precies wat bij jou past? Geen probleem, we adviseren je graag.
 
 

Kom langs bij de meest trendy kapsalon van De Jordaan

Wil je een behandeling plannen of eerst een uitgebreid haaradvies? Maak online een afspraak, bel naar 020 6239558 of kom langs in onze kapsalon in De Jordaan.

Hier is Hairplay gevestigd.

Hippe kapper Amsterdam Centraal Station
Hippe kapper Amsterdam Centraal Station
Hippe kapper Amsterdam Centraal Station